Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Kérünk minden vásárlót, olvassa el a szerződési feltételeinket, jogainkat és kötelezettségeinket, emellett a Webshop üzemeltetésével kapcsolatos információkat és tekintse ezt önmagára nézve kötelező érvényűnek az elfogadásának bejelőlése végeztével. 
Jelen szerződés, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, iktatásra nincs mód.
További, webáruházunkkal kapcsolatos kérdésekkel, melyek az alábbi szerződésben nem foglaltak helyet, keresse elérhetőségeinket. ITT

Üzemeltetői adatok:
Hatályos törvények által követelt webáruházas értékesítésre vonatkozó céges adataink az alábbiak. 

1.      Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Simonné Németh Krisztina

A szolgáltató székhelye: 1186 Budapest, Sina Simon stny. 7.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@hobbyzoom.hu

Adószáma: 67527203-2-43

Közösségi adószám: HU67527203

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Főváro XVIII. kerület Pestszentlőrimc-Pestszentimrei Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Hatósági Iroda

Telefonszáma:06-1-296-1300

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-99080/2016.

A szerződés nyelve: magyar

Vásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
A termékek árai, melyek fel vannak tüntetve kötelező jelleggel, minden termék mellett, tartalmazzák az épp aktuális ÁFA-t. 
A házhozszállítás díjáról, mely változhat, olvasson a vásárlási tájékoztatónkban és ezen díjat a termékek árai nem tartalmazzák, fizetéskor kerül felszámításra.
Külön csomagolási díjat nem számolunk fel és a csomagolásból eredő környezetkárosításért járó dijakat befizettük...
Újrahasznosítható és/vagy veszélyes hulladék tárolását megoldottnak tekintjük, erre szakosodott cégekkel kötelező jelleggel kapcsolódunk.
Termékeink bemutatása kategóriákba sorolással történik, mely cégünk logikai strukturált felépítésén alakul és eltérhet egyes vásárlói igénytől, de igyekeztünk felhasználóbarát beállításokkal elkészíteni.
A termékek elnevezése nem megtévesztő és érthető, az ebből eredő feélreértések elkerülése érdekében Ön élhet a hatályos jogszabályokban előírt visszavásárlási joggal, melyet felénk intézhet.

Rendelési információk a webáruházban
Kizárólag regisztráció útján lehetséges, szállítási cím és elérhetőség megadása mellett.
Rövid regisztráció után, helyezze kosárba a kívánt terméket, majd a tovább gombokra kattintásal, adja meg szállítási címét és rendelés elküldése gombokkal véglegesíti rendelését.
Lehetősége van telefonos megrendelésre is, ha felhívja üzletünket a megadott telefonszámon, munkaidőben..
A telefonos kapcsolat nem mindig valósul meg, ha munkatársunk elfoglalt egy vásárlóval, ezért kérjük türelmét, próbálkozzon többször..
Akár telefonos, akár webáruházas rendelés esetén Ön automatikusan elfogadja a jelen ASZF szerződést és ennek tudatában adja le rendelését..
Telefonos rendeléskor fontos megadnia, nevét, telefonszámát, a szállítás pontos címét. A szállítás, telefonos rendelés esetén is ugyanúgy történik, mint online rendeléskor, melyről itt olvashat..

Megrendelések feldolgozása
Előző napi és aznapi 9h-ig beérkezett rendeléseket, munkatársaink elkészítik és délutáni futárszolgálatnak átadják, abban az esetben, ha a termék raktáron van..
Igyekszünk webáruházunkban lévő termékeket naprakész készlettel kezelni, de sajnos előfordul, egyszeri több db-os rendeléskor, hogy azonnal, nem tudjuk feladni a rendelést. Ebben az esetben felhívjuk, vagy felvesszük a kapcsolatot valamilyen formában megrendelőnkkel és tájékoztatjuk a késésről.
Webáruházas rendszerünk, automatikus levelet küld a csomag mozgatásáról.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. 
Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. 

Házhozszállítás és a fizetés módja
A megrendelt termék, kedvezményekkel és futárdíjjal együtt kerül felszámításra, mely az utánvét összegét képezi. Ön akkor fizet, ha a csomag már kezében van, azt átnézte, hogy valóban azt kapta, amit rendelt.
A csomag átvételekor a futárnak adja át az utánvét összegét, mely összeget a megrendelés összesítőjeként is megkapott.
A csomagnak tartalmaznia kell a garancialevelet, összesítőt, számlát-blokkot, használati utasításokat.
Kérjük, a a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni a csomag tartalmát és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. 
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Webáruházunk megrendeléseit az MPL futár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
Kérjük, csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

Termékeink garanciája
Gyártótól és terméktől függően 3-6-12 hónap garanciát vállalunk termékekre.
Kérjük, olvassa el garanciális feltételeinket
A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet  értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Jelen tájékoztatás hiányában a fogyasztó, jogosult három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését, vagyis figyelembe veheti a termék sérülésének fokát.
A fogyasztó köteles úgy visszajuttatni a terméket, hogy az hibátlan és az általa átvett állapotában legyen.

Elállási jog nem illeti meg a fogyasztót, az alábbi esetekben
Olyan termékek esetén, melyek ára nem irányítható a vállalkozás által, ingadozó és pénzügyi mozgásoktól függő
Egyedi termékek esetében, mely kizárólag a fogyasztó részére készült, igény szerint.
Gyorsan romló élelmiszerek esetében
Szoftverek esetében, ha azok csomagolása felbontott..
Ha termék visszajuttatása után a termék már nem használható..

Elállási jog gyakorlása és garancia érvényesítése, termékek visszajuttatása
Az elállás 14 napos érvényessége: Ha Ön a 14 napon belül jelzi elállási kérelmét telefonon, azt mi rögzítjük, így a termék visszaérkezése, meghaladhatja a 14 napos korlátot, beleszámítva a postai, vagy egyéb visszajuttatási időt.
A termékek visszajuttatása történhet postai úton is

Az adatvédelemről
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.) 28. §-a rendelkezik az adatvédelmi nyilvántartásról. 
Vonatkozó jogszabály :
Az Avtv. 30. §-ának a) pontja szerint nem kell bejelenteni az adatvédelmi nyilvántartásba azt az adatkezelést, amely az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló személyek adatait tartalmazza. 
Vonatkozó jogszabály értelmében Cégünk, Ügyfélszolgálatunk és Webáruházunk nyilatkozik arról...
-- Mindezen szabályokat és törvényeket tudatta a vásárlóval az Á.SZ.F elfogadásával egyidőben..
-- Az adatokat megadó vásárló, adatait önszántából adta meg és annak módja közvetlen volt az adatkezlő felé
-- Az adatokat kizárólag az adatkezelő vette fel és kizárólagos kezelője..
-- Az adatkezelés célja ismert a vásárló számára, kizárólag a Shop-ban való kapcsolatra használható
-- A kezelendő adatok időtartama, kizárólag az értékesítés idejére vonatkoznak..
-- Az adatok nem kerülnek ki az adatkezelő birtokából semmilyen céllal..

A fentiek értelmében az adatkezelő csoport kijelenti, hogy a vásárló által megadott adatok, kezeléséből nem kerülnek ki, az eredeti céltól nem tér el a felhasználás és a fentiekben felsorolt kritériumoknak megfelel az adatkezelés..
 

Copyright © 2014 REM Trade Hungary Kft™ Minden jog fenntartva -- nyomkoveto.top5.hu