Szállítási és Garancia

Szállítás

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, vagy személyes átvétel is választható.

Személyes átvétel: Budapest, 1095 Boráros tér 7. 1. em. 23. hétköznapokon 11-16 óra között. (szállítási díj:ingyenes) A személyes átvétellel megrendelt terméket 5 munkanapig félretesszük a megrendelő részére. Ezután, ha van még a készleten természetesen rendelkezésre bocsátjuk, de készlethiány esetén ezt már nem tudjuk garantálni.

Késedelmes átvétel esetén az AKCIÓS árat csak abban az esetben tudjuk garantálni, amennyiben a termék akciós időszaka nem zárult le. Az 5 munkanapon túli személyes átvétel esetén az éppen akkor aktuális fogyasztói ár érvényes.

Telefon: 06-70-2803859

Futárszolgálat igénybevételének esetében a szállítási költséget automatikusan felszámolja rendszerünk, így azt a shop-os fizetéskor látni fogja. Futárszolgálat munkanapokon másnapra szállítási díj:1490,- Ft.
A szállítási, csomagolási költséget, minden esetben megfelezzük Önnel, azaz átlagosan 1500-2900-FT ért szállít a szolgálat, mely összeget mi nem teljes terjedelmében számoljuk fel Önnek, hanem minimálisan a 40-50% költséget átvállaljuk, céges politikánk szerint..
A házhozszállítást, minden esetben utánvét kezelésével kérjük, mely azt jelenti, hogy Önnek csak akkor kell konkrétan fizetnie, ha a csomagot már a kezében tartja.
A shop-ban lévő záró összeg, végösszeg mindig a fizetendő, melyről Ön értesítést is kap e-mailben vásárlásakor..
Munkatársaink átadják a felcímkézett csomagot a futárszolgálat részére, aki egy gyüjtő depóban szelektál és alapesetben másnap szállítja. Előfordul  fennakadás nem várt okból kifolyólag, ezért senkit nem hibáztathat.
A shop-ban való kifizetés után 1 munkanappal várható a szállítás, de nem minden esetben tud ez megvalósulni, ezért kérjük türelmét a csomag megérkezéséig..

Garancia (12 hónap)
Hatályos törvények vonatkoznak műszaki termékeink jótállására és minden egyéb termékre..
Cégünk és Web-shopunk a törvényeket szem előtt tartva működik, melyek részletesen megtalálhatóak a Polgári Törvénykönyv sokadszor megújított és elfogadott vonatkozásaiban..
Alapjait tekintve tartós műszaki cikkek kategóriába tartozó termékek esetén, cégünk köteles 12 hónap garanciát vállalni, nem tartós fogyasztási cikkek esetében, mint pl. akkumulátorok pedig kötelezően 3 hónap-ot..

Néhány változás, napjainkban..
A jogszabályi háttérben 2013-hoz képest lényeges változás, hogy 2014. március 15-én hatályba lépett a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: új PTK.), és ehhez kapcsolódóan több ponton is módosult az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet), mely – a Mellékletre vonatkozó változások kivételével – 2014. év április hónap 9. napjától lépett hatályba. A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet helyébe 2014. év május 14. napjával a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet (a továbbiakban: NGM rendelet) lépett

Copyright © 2014 REM Trade Hungary Kft™ Minden jog fenntartva -- nyomkoveto.top5.hu